![]() |
|
|
|||
|
|||
|
преди минути попаднах на този клип http://http://www.clip4e.com/play_sk...ki_grobove.htm
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() не ги знам тези какви са но ................. каквото и да кажа няма да мога да изразя по какав начин се чуствам след това което видях .......... коментарите оставам на вас .............. |
|
|
||||
|
||||
|
Линка не работи!
За какво иде реч ?Няколко думи в резюме ако е възможно.
|
||||
|
||||
|
Чукаш в гугъл "турци се гаврят с български гробове" и ще го намериш.
Абсолютно измислена работа, някакви пияни хлапаци дето не се знае турци ли са цигани ли са, оскверняват гроб. Какви са не се знае, кой ги е снимал не се знае, кой им е платил не се знае. Колега, слез на земята. Няма нищо по-страшно и безмозъчно от пиян хлапак. Независимо какъв е. Дай му бутилка и мангизи, и му гледай сеира. Чети новините във възхваления цивилизован Запад, да видиш там хлапетиите като се накъркат как си влизат направо в гробищата с каменарски чукове. Недей да правиш евтино политизиране. Клипът е боклук, показва боклуци, сниман е от боклуци, и като нищо е поръчан от боклуци.
СоциализЪма работи супер докато не свършат чуждите пари... АкУмулатор ! СемеринГ !! АУспУх !!! КлапАн!!! РезервОар!!! ГаЗ !!! ЛебеДка !!! ФорУм !!! ОбрЪч !!! КУпувам !!! БриЧ !!! ВрЪЗка !!! БОбина !!! ЛепЕнки !!! ЛосТче !!! КаРбУратор !!! ИталиАнски !!! |
|
|
||||
|
||||
|
Докато преглеждам форума гледам телевизия и какво се вижда -отново изроди се гаврят с християнски гробове в с.Опълченско,Кърджалийско.Клипа се върти вече два дни в нета и извършителите са на свобода.И там като че ли ще се наложи да ходим?.............
|
||||
|
||||
|
Цитат:
Или каквото не е удобно веднага трябва да се обяви за измислица . |
|
|
||||
|
||||
|
На мен пък какво не ми е удобно ?!? Кое обявявам за измислица ? Че не са го направили ли ? Че нали е снимано как го правят ?!?
Какво, кажи ми че тия сутринта са се събудили, и са си казали "ооо, днес ще поругаваме на мръсните българи гробовете. Ама дай да вземем камера, да ги подразним" ? Баси удобната работа. Пияни хлапаци, и някой с камера. Щото българските хлапаци на тоя хал, като се напият или надрусат, са по-добри. Аман от ЕВТИНИ политизации. Реви народе, турчетата ти оскверняват гробовете. Дето така и не се разбра турчета ли са или циганета дето после за 20 лева на баба си на гроба ще се изпикаят.
СоциализЪма работи супер докато не свършат чуждите пари... АкУмулатор ! СемеринГ !! АУспУх !!! КлапАн!!! РезервОар!!! ГаЗ !!! ЛебеДка !!! ФорУм !!! ОбрЪч !!! КУпувам !!! БриЧ !!! ВрЪЗка !!! БОбина !!! ЛепЕнки !!! ЛосТче !!! КаРбУратор !!! ИталиАнски !!! |
|
|
||||
|
||||
|
+1 ... идват избори.... Левашки манипулации.....
|
||||
|
||||
|
Перфектен анализ, мисля че нямам какво да добавя.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Доколкото разбрах от колега от Кърджали вандалите вече са задържани.Очакваме развръзка,но и тук всичко ще е за три дни.
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Първо - много лесно се насажда вражда , а много трудно се гради търпимост ! Второ - в РБългария НЯМА Турци ! Има Българи Християни и Българи Мохамедани ! Това е постъпка на Българи ! Има и истински Българи ... но за тях не се говори много ! Трето - не позволявайте да ви промиват мозъците със сензации ! Сензациите винаги са с определена цел ! Да се вържете - значи целта е постигната ! Четвърто - когато някой ви убеждава , че има проблеми някъде - то е за да ви отвлече вниманието от проблемите другъде ! Изводите : Ако е нагласена работа ( аз не вярвам ) - значи да се види кой е автора на сцената. Един път да се накаже виновник за проповядване на" някаква" нетърпимост !(много лош параграф -ако те гепи закона ) Ако е хлапашка работа ( тя е такава ) - просто да се обърне внимание от обществото и то остро - за да няма и бъдещи подобни тъпотии ! Като вземаме отношение по Национални въпроси - да мислим като Българи - а не като някакво малцинство , каквото се опитват да се изкарат ВСИЧКИ ( цигани , турци , македонци и какви ли още не ). В Р БЪЛГАРИЯ има само БЪЛГАРИ И ЗАКОНА ТРЯБВА ДА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ ! Само тогава ще се решат проблеми като въпросния и като този от с. Мечка . Това е мое мнение ! |
|
|
||||
|
||||
|
Извършителите са заловени.Полицията в Кърджали ги е разкрила за 24 часа.Текат разпити в присъствието на педагог.Момчетата са от село Опълченско.
Явно обаче и тя се е заблудила и трябва да и пратим експерти като Гоблин и Горби , за да я извадят от заблуждението. |
|
|
||||
|
||||
|
Дано има справедливи наказания,ама много се съмнявам -те ще са непълнолетни и тя пак се отече......................
|
||||
|
||||
|
Келтис е влезнал във фаза, и оправия няма
![]() Като ти се разчисти червеното перденце пред очичките - прочети точно какво са писали Гоблин и Горби. Разбира се, за да вникнеш в него ще трябва да погледнеш нещата отвъд филтъра на самонавиването, тъй че остави. Няма да стане. Пискай си със здраве.
|
|
||||
|
||||
|
Гоблин е прав. Аз клипа не съм го гледала, обаче миналото лято на село (до Горна Оряховица) група пияни или друсани(кои ги знае?!) момчетии бяха вършали по гробищата. И изобщо не бяха цигани. Алкохола, наркотиците и простотията не прощават ни на циганин, ни на българин.
|
|||
|
|||
|
Ето работещ (засега) линк:
http://badgad.net/?p=512 БНТ твърди, че са си водили "оператор" - т. е., че го е снимал един от тях - вероятно, за да се хвалят после (мое предположение). Това май е и единственото обяснение, че клипът съществува. Е, явно са се хвалили. А тълкувания - разни... |
|
|
|||
|
|||
|
Така е, от личен опит и 25-годишна давност ще призная, че простотията и алкохола, комбинирани с други злободневки и неадекватна възраст, водят до неща, за които се срамуваш после...
|
|
|
|||
|
|||
|
И циганите са Българи ! Прочети по-нагоре ! Нали претендираме , че сме умни !
|
|
|
||||
|
||||
|
Цитат:
Недей така! Не бъркай гражданство и етнос! По време на Баташкото клане България е била част от османската империя - дали тогава башибозука е колел турци? Нали са били поданици на султана? По ВСИЧКИ други точки си напълно и безусловно прав! Поздрави!
|
|||
|
|||
|
пуснах темата за да осадя постъпката на тези , няма значение какви са и като какви се определят , самата постапка е отвратителна !!!!
писна ми отвсякаде да ме заливат с помия !!! и защо го обращате пак на политика ? намразих я тази дума вече , искам такива да си понесат последствията нищо повече !!! |
|
|
||||
|
||||
|
Цитат:
А че трябва да бъдат наказани всички сме "за".
| Режими на визуализация | |
|
|
Сходни теми
|
||||
| Тема | Темата е започната от | Форум | Отговори | Последно мнение |
| И това е 4х4 | rumbata | Камиони 4х4, 6х6 и повече | 11 | 17-11-08 22:18 |
| 12 неща които научих на 42, а трябваше да знам на 22 | alex_markov | Икономика, наука, философия, изкуство, общество и екология | 16 | 05-02-08 00:18 |
| Що е това? | TRAPERA | Верижни машини, Трактори | 20 | 19-11-07 22:29 |
| ATV ли е това? | митко | ATV | 11 | 08-03-07 19:58 |