Линка не работи!
За какво иде реч ?Няколко думи в резюме ако е възможно.
преди минути попаднах на този клип http://http://www.clip4e.com/play_sk...ki_grobove.htm
не ги знам тези какви са но .................
каквото и да кажа няма да мога да изразя по какав начин се чуствам след това което видях ..........
коментарите оставам на вас ..............
Линка не работи!
За какво иде реч ?Няколко думи в резюме ако е възможно.
Кръвна Група А1B+
0879472232
Чукаш в гугъл "турци се гаврят с български гробове" и ще го намериш.
Абсолютно измислена работа, някакви пияни хлапаци дето не се знае турци ли са цигани ли са, оскверняват гроб. Какви са не се знае, кой ги е снимал не се знае, кой им е платил не се знае.
Колега, слез на земята. Няма нищо по-страшно и безмозъчно от пиян хлапак. Независимо какъв е. Дай му бутилка и мангизи, и му гледай сеира. Чети новините във възхваления цивилизован Запад, да видиш там хлапетиите като се накъркат как си влизат направо в гробищата с каменарски чукове.
Недей да правиш евтино политизиране. Клипът е боклук, показва боклуци, сниман е от боклуци, и като нищо е поръчан от боклуци.
Японската космическа агенция прати по погрешка щангист до Луната
От КАТ отричат
Докато преглеждам форума гледам телевизия и какво се вижда -отново изроди се гаврят с християнски гробове в с.Опълченско,Кърджалийско.Клипа се върти вече два дни в нета и извършителите са на свобода.И там като че ли ще се наложи да ходим?.............![]()
Офроуда и балерините не са за всеки!
На мен пък какво не ми е удобно ?!? Кое обявявам за измислица ? Че не са го направили ли ? Че нали е снимано как го правят ?!?
Какво, кажи ми че тия сутринта са се събудили, и са си казали "ооо, днес ще поругаваме на мръсните българи гробовете. Ама дай да вземем камера, да ги подразним" ?
Баси удобната работа. Пияни хлапаци, и някой с камера. Щото българските хлапаци на тоя хал, като се напият или надрусат, са по-добри. Аман от ЕВТИНИ политизации. Реви народе, турчетата ти оскверняват гробовете. Дето така и не се разбра турчета ли са или циганета дето после за 20 лева на баба си на гроба ще се изпикаят.
От КАТ отричат
+1 ... идват избори.... Левашки манипулации.....
Фото Портал бг
Перфектен анализ, мисля че нямам какво да добавя.![]()
Доколкото разбрах от колега от Кърджали вандалите вече са задържани.Очакваме развръзка,но и тук всичко ще е за три дни.![]()
Офроуда и балерините не са за всеки!
Колеги - искам да говорим един език - езика на умните , мислещи и добронамерени хора !
Първо - много лесно се насажда вражда , а много трудно се гради търпимост !
Второ - в РБългария НЯМА Турци ! Има Българи Християни и Българи Мохамедани ! Това е постъпка на Българи ! Има и истински Българи ... но за тях не се говори много !
Трето - не позволявайте да ви промиват мозъците със сензации ! Сензациите винаги са с определена цел ! Да се вържете - значи целта е постигната !
Четвърто - когато някой ви убеждава , че има проблеми някъде - то е за да ви отвлече вниманието от проблемите другъде !
Изводите :
Ако е нагласена работа ( аз не вярвам ) - значи да се види кой е автора на сцената. Един път да се накаже виновник за проповядване на" някаква" нетърпимост !(много лош параграф -ако те гепи закона )
Ако е хлапашка работа ( тя е такава ) - просто да се обърне внимание от обществото и то остро - за да няма и бъдещи подобни тъпотии !
Като вземаме отношение по Национални въпроси - да мислим като Българи - а не като някакво малцинство , каквото се опитват да се изкарат ВСИЧКИ ( цигани , турци , македонци и какви ли още не ).
В Р БЪЛГАРИЯ има само БЪЛГАРИ И ЗАКОНА ТРЯБВА ДА Е ЕДИН ЗА ВСИЧКИ !
Само тогава ще се решат проблеми като въпросния и като този от с. Мечка .
Това е мое мнение !
Извършителите са заловени.Полицията в Кърджали ги е разкрила за 24 часа.Текат разпити в присъствието на педагог.Момчетата са от село Опълченско.
Явно обаче и тя се е заблудила и трябва да и пратим експерти като Гоблин и Горби , за да я извадят от заблуждението.
Дано има справедливи наказания,ама много се съмнявам -те ще са непълнолетни и тя пак се отече......................
NO RISK NO FUN ! FRONTERA 2.3 TDI
Келтис е влезнал във фаза, и оправия няма
Като ти се разчисти червеното перденце пред очичките - прочети точно какво са писали Гоблин и Горби. Разбира се, за да вникнеш в него ще трябва да погледнеш нещата отвъд филтъра на самонавиването, тъй че остави. Няма да стане. Пискай си със здраве.
От КАТ отричат
Гоблин е прав. Аз клипа не съм го гледала, обаче миналото лято на село (до Горна Оряховица) група пияни или друсани(кои ги знае?!) момчетии бяха вършали по гробищата. И изобщо не бяха цигани. Алкохола, наркотиците и простотията не прощават ни на циганин, ни на българин.
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
Ето работещ (засега) линк:
http://badgad.net/?p=512
БНТ твърди, че са си водили "оператор" - т. е., че го е снимал един от тях - вероятно, за да се хвалят после (мое предположение). Това май е и единственото обяснение, че клипът съществува.
Е, явно са се хвалили. А тълкувания - разни...
Я пък ти! Аз пък знам, че има и турци и цигани и арменци и евреи! Има и араби и виетнамци женени за нашенки и пак с наше гражданство.....Второ - в РБългария НЯМА Турци ! Има Българи Християни и Българи Мохамедани ! Това е постъпка на Българи ! Има и истински Българи ... но за тях не се говори много !
Недей така! Не бъркай гражданство и етнос! По време на Баташкото клане България е била част от османската империя - дали тогава башибозука е колел турци? Нали са били поданици на султана?
По ВСИЧКИ други точки си напълно и безусловно прав! Поздрави!
Daihatsu Feroza 1995g. 1,6 16V PART TIME!!!
пуснах темата за да осадя постъпката на тези , няма значение какви са и като какви се определят , самата постапка е отвратителна !!!!
писна ми отвсякаде да ме заливат с помия !!! и защо го обращате пак на политика ? намразих я тази дума вече , искам такива да си понесат последствията нищо повече !!!