Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъркотията!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
    Г-н Петров, това за цвета е само мое мнение. Други може и да не го споделят ?!
    Винаги съм бил за колективното решение, макар понякога то да е грешно.
    Аз споделям мнението ти Жоро, и предлагам всеки който е съгласен или не да даде коментара си или да се направят някакви анкети засягащи външноста на форума и в тях да се коментира.В отделните форуми да се пусне нещо като линк към тези теми и да не се разводнява всеки форум с подобна тема и администраторите да стават разногледи със следенето им.
    ----
    ПП. Жоро, бях намислил дори да не влизам да чета форума, но осъзнах, че изпускам достатъчно много, за да се откажа заради някакви твърдения на лична основа от страна на потребители, но имам и все пак право на собствено мнение, така че се примирих.. макар и с малко инатлък
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Аз да попитам как слагате имотиконки по средата на текста, че при мен нещо не се получава

Коментар

Първоначално публикуван от Явор Преглед на мнение
        Аз да попитам как слагате имотиконки по средата на текста, че при мен нещо не се получава
        Емотиконките можеш да видиш тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/mi...do=showsmilies
        Начи в средата са самите иконки а в ляво са текстовите "кодове", на които съответстват самите емотикони !
        Има два начина единия е да научиш кодовете на изуст, а другия да си добавиш линка, който ти дадох във "Favorites" и да си копираш "кодовете"
        (от ляво на иконките) във текста, който пишеш.
        Предполагам този проблем скоро ще бъде решен от администраторите на форума !
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

Не знам защо, но аз нямам проблеми с емотиконите, седят си ми отстрани и като ги кликам си излизат нормално
          Другото, което ми направи впечатление е, че по темите с повече от 3 страници не може да се кликне директно на последните - излиза така:
          1,2,3...последна страница
          По - добре би било да излизат:
          1,2,3...14,15,16 последна страница
          DCRT®

Коментар

еее даниеле ти се завърна браво наи сетне
            Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
            Gas Gas EC 200

Коментар

Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнение
              еее даниеле ти се завърна браво наи сетне
              Това че съм липсвал на някои хора много ме радва
              Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
              Не знам защо, но аз нямам проблеми с емотиконите, седят си ми отстрани и като ги кликам си излизат нормално
              Другото, което ми направи впечатление е, че по темите с повече от 3 страници не може да се кликне директно на последните - излиза така:
              1,2,3...последна страница
              По - добре би било да излизат:
              1,2,3...14,15,16 последна страница
              1-во Исках да попитам къде отстрани, защото аз и от двете страни нямам нищо
              2-ро Като се цъкне на "последна страница" ти излиза последната страница и има един ред с клетки с числа означаващи числото на страницата и от десния край на тези числа има стрелка. След цъкването на стрелката пишете номера на страницата, в която предполагате, че е информацията, която ви интересува и форума ви прехвърля на желаната страница. Ако числото на страницата е предоставено като бутон цъкате на него и отивате на желаната страница (бутони = квадратчетата с числата в тях )
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

апък и като изпрата съобщение и не мога да вида каква е грешката та да не мога да го изпрата (( защото я пише на англиииииииски а не сам чак толко добър там ((
                [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
                  2-ро Като се цъкне на "последна страница" ти излиза последната страница и има един ред с клетки с числа означаващи числото на страницата и от десния край на тези числа има стрелка. След цъкването на стрелката пишете номера на страницата, в която предполагате, че е информацията, която ви интересува и форума ви прехвърля на желаната страница. Ако числото на страницата е предоставено като бутон цъкате на него и отивате на желаната страница (бутони = квадратчетата с числата в тях )
                  Да, но тези клетки излизат чак когато отвориш последната страница, но иначе не може да се види колко страници са изписани по темата... може пък да искам да ида на предпоследната Както и да е, много дълга и широка стана

Емотиконките ми излизат в едно каре със звучното заглавие "Емотикони" от дясната страна на панела за писане.
                  DCRT®

Коментар

Когато използвате Стандартен режим, маркирайте текста който желаете да модифицирате и натиснете съответния бутон. Така ще разположите съответните vBcode определители директно от двете страни на селектирания текст. Ако натиснете бутон без да сте маркирали текст ще бъде вмъкнат съответния vBcode директно на мястото на вашия ***сор. В такъв случай можете да напишете текста между определителите.
                    Когато сте избрали Разширен режим, натискането на бутон ще модифицира селектирания текст. Този режим е WYSIWYG режим, What You See Is What You Get, при който вашето финално съобщение (публикация) ще бъде показвана по същия начин по който е показвана по време на редакцията. Натискането на бутон без да е селектиран текст няма да има никакъв ефект.
                    Тоест.. след като сте влезли в профила си в менюто под хедър картинката на форума "Настройки (КП)", "Въпроси/Отговори" и т.н. следвате следните стъпки:
                    1-во Цъкате на "Настройки (КП)"
                    2-ро от меню-то от ляво избирате "Редактиране опции"
                    3-то На "дъното" на страницата има клетка "Разни Опции" и отдолу избирате "Стандартен редактор - допълнителни контроли за форматиране"
                    4-то Запазвате настройките
                    5-то Започвате да флудите форума с емотиконки
                    ----
                    ПП. Предполагам тази работа може да се оправи от контрол панел-а на форума като се избере като настройка за стандартния изглед и ползване на форума, както и още други "малки" нещица с които сме свикнали от предишния форум
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

А как стой въпроса с аватарите? Защо само на някои им излизат? Трябва ли нвщо да се пренастроива?

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                        А как стой въпроса с аватарите? Защо само на някои им излизат? Трябва ли нвщо да се пренастроива?
                        Зададох въпроса в подходящата тема, като науча отговора ще помогна с обяснение тук !
                        Мисля че или са забранени за някои като обикновените потребители или като цяло са изключени, но мисля, че е по-скоро 1-вото !
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

как да си сложа снимката
                          KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Едва ли са забранени. Аз повечето участници ги различавам по аватарите не по имената.......предполагам и с другите колеги е така

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                              Едва ли са забранени. Аз повечето участници ги различавам по аватарите не по имената.......предполагам и с другите колеги е така
                              Така е, но все още не сме свикнали предполагам, че проблема ще бъде решен съвсем съвсем скоро !
                              ----
                              ПП. Рамбо за каква снимка говориш за снимка в профила или аватар ?
                              Ако е за аватар беше хубаво да четеш какво написах по-горе !
                              Ако е за снимка в профила след като сте влезли в профила си в менюто под хедър картинката на форума "Настройки (КП)", "Въпроси/Отговори" и т.н. следвате следните стъпки:
                              1-во Цъкате на "Настройки (КП)"
                              2-ро от меню-то от ляво избирате "Редактиране картинката на профила"
                              3-то На първия ред пишеш линка на снимката КАТО ПРОЧЕТЕШ "БЕЛЕЖКА"-та долу и натискаш бутона "Запази промените"
                              Ако снимката ти не е качена в интернет а я имаш в компютъра натискаш "Browse"
                              4-то Намираш си снимката
                              5-то Натискаш бутона "Запази промените"
                              И би трябвало да се получи .... пробвай, и пиши какво ще стане да не си чекна пръстите по клавиатурата излишно !
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Много е готин новият форум, благодаря на администраторите !!!
                                Имам една препоръка ако може:
                                Направи ми впечатление, че пощата за ЛС събира по-малко от преди. Ако може да се увеличи?
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X