![]() |
|
|||||||
| Разходки Кратки еднодневни разходки и мероприятия |
![]() |
|
|
Инструмент за теми | Режими на визуализация |
|
|
||||
|
||||
|
http://forum.ih8mud.com/wa-south-sou...-training.html
Понеже ми направи силно впечатление как се движат хората в пакет и как спират подредени ,а при нас те такова чудо нема
|
||||
|
||||
|
Наистина би било хубаво да имаме правила за каране на организираните разходки.
А и би било хубаво да имаме организирани обучения както тези хора са направили. Аз лично никога не съм карал offroad и ако се организират подобни обучения с удоволствие бих се присъединил.
|
||||
|
||||
|
Като гледам снимките, или тези тойоти са гола вода, или нашите съфорумци от харда са прекалено добри. Май е второто а?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Цитат:
|
||||
|
||||
|
Като гледам картинките .... подобен е терена при изкачването до хижа Седемте езера ....
А там някой хора (наши) си ходят с Гоуфо .... Относно организацията .... Не видях нищо! Дори не им видях станциите .... А с тия лебедки за ATV-та ..... ![]() ![]() Могат да си опъват само простори за мокри гащи ... ![]() А гумите .... не ми се коментира. Това, че някой има пари да си плати на някой друг да му организира нещо ... добре ама какво от това. Инструктура за това му се плаща (за фото сафари в случая) Колега! Участвай някога в разходка ... тук в България.... После разказвай.
|
||||
|
||||
|
Цитат:
|
|||
|
|||
|
Направи си труда да прегледаш репортажите на Любашки777 на латиница се пише . Само от там ще констатираш поне 12 ПРАВИЛА. Това, което ни показваш ме заинтригува само.........щото не сме карали там........
|
||||
|
||||
|
И аз аз така мисля-на снимките-нещо паркетин работа!
|
|
|
||||
|
||||
|
Нищо им няма на Тойотите. Просто хората са си провели пътуването през август и са случили на сухо време.
|
||||
|
||||
|
Цитат:
Наще хора винаги си карат в "пакет"(колона), не помня случай да са(сме) се "загубвали", постоянно си комуникираме по станциите, паркират си културно, а и около барбекюто много добре се подреждаме!
| Режими на визуализация | |
|
|
Сходни теми
|
||||
| Тема | Темата е започната от | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как ще ги стигнем ....японците:) | SIMOCOREX | Спам, чат дискусии, кошче и всичко което не е за останалите форуми! | 9 | 17-01-08 23:03 |
| Кога ще ги стигнем.......китайците??? | Тихомир | Политика, икономика и обществени взаимоотношения | 14 | 03-06-07 07:47 |
| Браво на д-р Голди | Чавдар (V93) | Разкази, случки, хумор, поздравления и игри | 14 | 04-11-06 18:20 |
| Браво Хонда Браво Бултрако ! | mitkov | Избор на мотор | 24 | 11-03-06 19:24 |