Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените в армиите по света

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Жените в армиите по света

    Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
    Уфф явно съм живяла до сега в някакъв паралелен свят, където жените не се лигавят и не припадат при вида на кръв.
    А ако трябва да сме честни, въпреки, че бяхме много по-чувствителни от момчетата в нашата група, именно ние правехме формалиновите препарати на безгръбначните животинки, нашите колекции от инсекти бяха най-пълни и събирахме всички формалинови препарати на змиите от масите след приключване на упражнението по зоология на гръжначни животни.
    Явно си е до средата, не знам
    Иве, ако тези градски легенди бяха вярни то болшинството водещи хирурзи щяха да са жени... Пък то да ти кажа в световен мащаб добрите хирурзи жени са единици а водещи такива май няма... И си има и причини за това... много... а също и чисто физиологични... Всъщност дори и водещите АГ специалисти са повече от 80% мъже... и така нататък...
    VPetrov.photography

    Коментар


    • #32
      До: Жените в армиите по света

      Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
      Иначе ако има желаещи за доказване на противната теза на моята могат да ми посочат която и да е жена готова да се впусне в борба за световната купа по бокс за професионалисти...
      Абе и такива изрезки ще се намерят, ама не в това е въпроса
      В интерес на истината ми препоръчаха тренировки по бокс пред редовни тренироввки във фитнеса за подобряване на издържливостта по време на ендуро състезанията. Даже ще ми е по-интересно. Блъскането във фитнеса е доста скучно Не се изисква нито техника, нито мислене...
      DCRT®

      Коментар


      • #33
        До: Жените в армиите по света

        Изрезки се намират Иве, само за да покрепят тезата ми... А ако тръгнеш на тренировки по бокс (силно не ти го препоръчвам) ще разбереш тежестта на доказателствата на тезата ми
        VPetrov.photography

        Коментар


        • #34
          До: Жените в армиите по света

          ааа аз възнамерявам да се бия само срещу крушата В краен случай срещу някой метросексуален тип... ама те май не се редят на опашки пред залата за бокс

          Относно тезата ти за хирурзите, не смятам че причините са физиологически, докторици и хирурзи жени колкото щеш... ама това е спор колкото безкраен, толкова и безмислен.
          DCRT®

          Коментар


          • #35
            До: Жените в армиите по света

            Срещу метросексуалният Иве залагам твърдо на теб... То с такива може и да не се боксираш, достатъчно е само да ги погледнеш...
            VPetrov.photography

            Коментар


            • #36
              До: Жените в армиите по света

              Ние лежим тука, ония лежат там. Три километра. Ставаме и тръгваме за да ги хванем за гушите. Тъкмо стигаме и картечарката праща при алаха целия взвод щото стреля от 300 метра зад гърба на своята верига. Слава богу не цялата рота, нали не може и да носи колкото трябва патрони.
              Има ли въпроси, господа военни?
              Ротата пълни танковете с мазут и снаряди за 10 минути и заминава на рубежа за атака. Женският трети взвод по норматив идва три минути по-късно, когато първите два догарят. Трети взвод не е бил на десният фланг където му е мястото, и ротата е загинала.
              Има ли въпроси, господа военни?
              Опъваме километър телефон от КП до КНП на батареята. На телефонистката не и стигат сто метра жица - не е имала сили да я донесе. Чуждите танкове смилат нашта пехота, щото бронеизтребителите им мълчат. Никой не им е казал да стрелят - няма телефон.
              Но всичко е наред - нормативите са спазени и жените имат чувството за равенство.
              Вашите въпроси, господа военни!
              Да караме ли нататък по специалностите?
              Преди да ми четете морал от гледната точка на женските списания, не е лошо сами да оправите логиката си.

              Да, казах при равни други условия! Значи - и една и съща степен на натренираност и върхова форма. Какво неясно има?
              Не обсъждаме даже месечните физиологични особености.
              А в женски колективи месечните цикли се синхронизират веднага. В женските общежития портиерките поръчваха машината за отпушване на канали от предния ден. Немското авиоразузнаване изобщо е намирало зенитните полкове през зимата без да се напряга. По кървавите петна на снега.

              Коментар


              • #37
                До: Жените в армиите по света

                Интересно е, че най големите войни все са запалени от някакви хипер сексуално атрофирали мизерници и женомразци, Хитлер, Сталин , Бонапарт, все хора с неизяснен сексуален статус
                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

                Коментар


                • #38
                  До: Жените в армиите по света

                  Факт... и след това за съжаление в тях са загивали Мъжете...
                  VPetrov.photography

                  Коментар


                  • #39
                    До: Жените в армиите по света

                    Мммда, с това съм съгласна.
                    И настоящите военни действия все се развиват в страни, където пък женските индивиди са с малко по-кофти положение от това на уличните кучета.
                    Стефане, тука си говориме за различният тип пригодност на жените във войната. Войниците не са само картечари, танкисти и пехотинци.
                    Аз лично също не разбирам каките от тия снимки, голяма част от тях явно не са наясно с какво се захващат. На другите сигурно нещо хормоните са им обърани.
                    Но да ми твърдите, че жените са по-"лабави" ... еми извинявам се, обидно е. Баба ми бог да я прости, аз не познавам човек, който да е измъкнал такова тегло през целия живот и който никога не се е оплакал от нещо. Говориме за работата, която никой мъж от семейството не желаеше да върши и редом с това намираше време и за внуците си, и за чисто мъжката работа. Майка ми също е носела цялото семейство на гръб години наред, и продължава да го прави също без да се оплаква или с нещо да покаже, че това й тежи. А ако говориме за мъжете, тръгнали да се оплакват... лелей! Бегай надалеч!
                    DCRT®

                    Коментар


                    • #40
                      До: Жените в армиите по света

                      Разлика между жените и мъжете има, определено - иначе нямаше да са жени и мъже. Тези разлики, изобщо не са еднопосочни и едностранни.
                      Мъжете отбелязват по-високи постижения при еднократни големи натоварвания /това има общо с високите нива на тестостерон и адреналин/, но жените показват по-добри резултати при продължителни натоварвания и изобщо издръжливост /приложимо за "марш-наскок", например/. Освен чисто физически, има и психофизически разлики, които не непременно са от полза на мъжа войник. Например, разликата в логическите причинноследствени конструкции - мъжете са много по склонни към "разсъждения", докато жените са по-емоционални. Представяте ли си един свестен ЗКПЧ, или прочие идеологически "шаман", какво "нахъсване" може да осъществи - емоционалния индивид става направо робот за убиване!
                      Съществува една инерция в мисленето, според която, до жени в армиите си, прибягват нации, имащи проблеми с популацията си. Ако това е единствената причина затакъв "компромис", то какво да се каже за страни като: Албания; Турция; Китай; Индия; Ю. Корея; Малайзия и пр. Така че да не бързаме да вадим жените от армиите, понеже имали някои месечни особености, още повече, че тези особености прекратяват при редовни и продължителни физически натоварвания.
                      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

                      Коментар


                      • #41
                        До: Жените в армиите по света

                        Уф. Какво неясно казах? Физическите нормативи са такива. Вижте по учебниците за ВИФ, по физиология, не се сещам къде другаде.
                        Ми, добре, ето ти тогава небойните специалности. Нормалната противотанкова мина е примерно 25 кила. Ако занесеш с едно пълзене две, по норматив, утре ония ще ни сплескат, щото няма да успееш да минираш. Ако занасяш по четири - ще живеем. Щото ти си сапьорът, на разсъмване ще си отидеш някъде отзад, а ние ще останем тука.
                        На голямата гаубица снарядът е 20 кила, и гилзата му е 20. Ако успееш да дадеш 10 изстрела в минута - ще ги затиснеш, и ние ще се оправим. А като гръмнеш два пъти за пет минути, щото желязото тежко, и ние сме капут, и ти. Щото ще те засекат, и ще те накрият. Няма да успееш да си прибереш топа за 40 секунди, да го закачиш и да избягаш.
                        Кажи ако още някои са ти интересни.

                        Коментар


                        • #42
                          До: Жените в армиите по света

                          Добре, убеди ме.
                          Сега ще ида да си разплета чорапите, защото няма да съм добър войник и не мога да произведа 10 изстрела в минута с голямата гаубица.
                          Не, че съм против това де, воювайте си... Това е цивилизования начин да се наложиш
                          http://www.zeitgeistmovie.com/
                          DCRT®

                          Коментар


                          • #43
                            До: Жените в армиите по света

                            Партенките са две педи на три педи. Твои. Обади се да ти покажа ако не намериш сама начин да ги навиваш.
                            Щом ще си разплиташ чорапите ...)

                            Коментар


                            • #44
                              До: Жените в армиите по света

                              Аз и сама мога да си ги навивам
                              Доста по-удобни са партенките, особено във влажно време и дълги преходи с или при каранията с повечко бутане в твърдите кросови ботуши
                              Последно редактирано от iva_kx; 12-01-08, 17:34.
                              DCRT®

                              Коментар


                              • #45
                                До: Жените в армиите по света

                                Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                                Добре, убеди ме.
                                Сега ще ида да си разплета чорапите, защото няма да съм добър войник и не мога да произведа 10 изстрела в минута с голямата гаубица.

                                http://www.zeitgeistmovie.com/
                                То Голямата Гаубица, май отдавна вече не е това , което беше Пуснал съм цитат в хумора, блясъци
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X