ПДА

Виж пълната версия : Zumo 550 срещу Nuvi 350

dani
23-02-07, 17:56
Отново дойде моментът за избор. След като продадох хубавия 60csx искам да избера един от двата горепосочени модела.
Цел: Ще го ползвам за on-road навигация в кола, с картата на Събин + искам да има Европейската карта
Не ме интересува bluetooth интерфейса!

Основни предимства на Zumo - то които знам: Записва трак, влагоустойчив и по-здрав.

Отворени въпроси:
Дали европейските карти са еднакви?
Дали работят еднакво с картата на Събин?
Менютата дали са подобни/еднакви?
Абе въобще всички разлики.....

Нека бъда пределно ясен, сравнявам ги само заради приблизително двойната разлика в цената

PETER BLIZNAKA
24-02-07, 16:25
За Нуви не знам но Зумото е голям човек:-D Пробвахме го на голямо пътешествие работи перфектно и е лесен за ръчкане Дисплеят е много добре измислен абе убава работа.........не случаино цената му е такава но определено си я заслужава Събин ни вкара в него целият маршут през Европа и Африка никъде не сме имали никакви ядове При продаване след време горните качества които си описал не са за пренебрегване :rolleyes:

dani
24-02-07, 19:29
Пробвахме го на голямо пътешествие работи перфектно и е лесен за ръчкане Дисплеят е много добре измислен абе убава работа.........не случаино цената му е такава но определено си я заслужава .........

И аз така чета, но разликата в парите е сериозна. И все пак най-вероятно ще взема Zumo, освен ако няма шанс Гармин да добавят "екстрата" запис на трак!

sabin
27-02-07, 09:37
Няма да се учудя ако гармин добавят трак в nuvi-тата. Дани защо не ги питаш? Ще ти отговорят до седмица-две.

4x4
27-02-07, 13:02
напомни им че бая народ закупил си нувита се ядосва от това че няма тракове :rolleyes: и ако може да го пуснат но като софтуер за да поемем и ние а да не го праснат в някои чип за новите модели само, както се чу за кирилишкото меню за НУВИто

dani
01-03-07, 20:57
Няма да се учудя ако гармин добавят трак в nuvi-тата. Дани защо не ги питаш? Ще ти отговорят до седмица-две.

Вчера им писах и вече чакам :-)

Ще публикувам отговора

wranglera
01-03-07, 21:03
Вчера им писах и вече чакам :-)

Ще публикувам отговора

И все пак какво повече е Zumo-то от Nuvi-то? Двойно повече пари за сметка на кое, новото име?

terziev
01-03-07, 21:21
Не знам за нуво ,но от една седмица ползвам зумо. Егати пиниза , все едно имаш офис на мотора.За сега е много здрав , даже и Жасмин не го е счупил още.Пробва да движи екрана с гвоздей , не се драска , много яка стойка има и всички доп. приложения.Такива аборигени като мен се справят много лесно с оперативното меню,това е много важно.Само суперлативи за сега.

sabin
01-03-07, 21:46
Има нов софтуер за зумото. Оправя проблем с това че се гаси от време на време.

wranglera
02-03-07, 00:12
Да, и аз съм чувал че бил доста бъгав, както всичко новоизлизащо обикновенно е такова.. :D С две думи, за автомобил няма смисъл да си вземе човек зумо?

Има нов софтуер за зумото. Оправя проблем с това че се гаси от време на време.

sabin
02-03-07, 07:44
за автомобил Nuvi 660 е върхът! ОГРОМЕН екран, вграден приемник за задръстванията. Зумото го бие само с това че записва тракове.

Някой знае ли дали ТомТом записва тракове, че ми е интересно?

wranglera
02-03-07, 19:22
за автомобил Nuvi 660 е върхът! ОГРОМЕН екран, вграден приемник за задръстванията. Зумото го бие само с това че записва тракове.

Не, не записва, поне GO 310 неможе.

dani
02-03-07, 20:23

За съжаление не, не мога да разбера защо я спестяват повечето тази "екстра".

dani
02-03-07, 20:47
Отговора на Гармин
"Thank you for contacting Garmin Europe

Unfortunately Track Logs are not a feature of the Nüvi and it is not something that will be available in the future I'm afraid.

Regards,
Tim Piercy
European Senior Product Support Associate Garmin (Europe) Ltd"

С две думи, ако искаш да записваш трак или zumo или покет, или старите гармин-и!

sabin
05-03-07, 08:53
Е поне сме наясно че няма да я бъде тази с траковете и Nuvi-тата.