Виж пълната версия : Глас на БГ от нуви660 на 310
Дали ще стане ако се качи БГ гласовата навигация за нуви 660 на нуви310:confused: :p
аз опитах от 350 гласа да кача на 660 и не стана ! Когато излезе версията "глас" за 660 си го качих и тръгна....опитай с гласа от 350 да метнеш в 310...по сходен е като апарат, но дали ще стане ??? незнам...опита ще ти покаже!
аз опитах от 350 гласа да кача на 660 и не стана ! Когато излезе версията "глас" за 660 си го качих и тръгна....опитай с гласа от 350 да метнеш в 310...по сходен е като апарат, но дали ще стане ??? незнам...опита ще ти покаже!
Ами от каде да си я смакна.Ти имаш ли???
да имам войса за 350, а ако искаш иди до Геотеид и те го имат. или на лични ми остави кю да ти метна фаила..но дали ще стане за 310 е божа работа !
Пробвах!!!Не ставааааааааа:mad: :D
Знам, сори Милене че не стана имах желание да ти помогна ама...явно ще чакаш Гармин да се сетят и за твоя модел някой слънчев ден :lol:
Знам, сори Милене че не стана имах желание да ти помогна ама...явно ще чакаш Гармин да се сетят и за твоя модел някой слънчев ден :lol:
Още веднъж,благодаря за съдействието.
На мен и така ми върши работа,просто ми беше интересно да го чуя БГ-гласа:D ;) :D