ПДА

Виж пълната версия : Garmin Street Pilot c550

disem
30-10-06, 17:55
Какво ще кажете за тази джаджа? Пуснали са я в Метро за 960 лв. Има Surf 3 и още доста шукарии! Освен това идва с карта на Европа + БГ :wink: Давайте мнения!

disem
30-10-06, 20:46
Ехооооооооо :roll: Отнасяте се несериозно :oops:

Стефан
30-10-06, 20:49
Мене ако питаш, за картата на България трябва да им искаш глоба. Поне половината цена. За оскърбяващо евродостойнството ти отношение.
В Гео кво беше там, на "Левски" не е ли по-евтино? Те уж са представители.

Венцислав Петров
30-10-06, 20:53
Стар модел е вече а цената не му е особено добра. На практика на същата цена ще можеш да си купиш Garmin Nuvi 360 което има доста повече възможности + 2Gb карта на Европа...

disem
30-10-06, 21:12
Стар модел е вече а цената не му е особено добра. На практика на същата цена ще можеш да си купиш Garmin Nuvi 360 което има доста повече възможности + 2Gb карта на Европа...

Мерси! Те това е компетентно мнение! :wink: Спаси ме от глупава покупка :!: Thanx!

Стефан
30-10-06, 21:19
Ма за кво ти е това? Ти нали имаш дядото на всички жипиеси.

Венцислав Петров
30-10-06, 21:24
А най-добре се консултирай със Събин, той се прибира в петък, и знае повече от мен. А от Nuvi360 съм много доволен...

disem
30-10-06, 21:28
Ма за кво ти е това? Ти нали имаш дядото на всички жипиеси.

Ааааааа, тоя е с антикварна стойност :D :D :D

Венци, мерси още веднъж!

Стефан
30-10-06, 21:31
Сега изобщо не могат да ги правят такива, нещастни еднодневки.

ивайло
15-11-06, 16:21
Доколкото аз знам във метровският streetpilot НЯМА картата на БГ , тя ще се появи в по-новия пакет на Гармин включена в Европа ( сигурно на първи януари , само да не е на първи април ). Освен това обърни внимание на звездичките в офертата : ... в процес на разработване . И накрая , цената на този модел в Геотрейд е с около 100 лв ПО-ВИСОКА от тази в метро , чудя се защо . Според мен се мъчат да отикат изостаналите бройки със стария пакет карти ( без БГ). А пък НУВИ -то наистина е добро , и го има във варианти със и без карти , като NUVI 300 без карта на ЕU е към 640 лв с ДДС ако не се лъжа . БГ картата се продаваше отделно за около 120 лв , но може и да ми е стара информацията.

pacolan
07-01-07, 14:37
Ами какво да ви кажа,има си карта на България устройството..Обхваща 14% от територията на страната..Устройството е добро,върши работа,като за София е най подробна..:)