ПДА

Виж пълната версия : Въпрос за Garmin nuvi 310

hunter
19-10-06, 08:40
Здравейте!
Имам приятел който му подариха такъв с покупката на Nissan Navara.
Въпросите ми са следните:
1.Понеже няма БГменю,дали има възможност да се сложи.Ако не поне руско;
2.Някой има ли преки отзиви от GPS-а-как се държи в реални условия

Благодаря предварително!

victory
25-10-06, 17:16
Здравей,
българско меню не може да се сложи, руско също. Иначе Nuvi-то се държи много добре :)

tomovvd
28-01-07, 22:55
Преди няколко дни си купих такъв, супер е.

sabin
30-01-07, 00:10
Garmin в момента разработват българско меню и гласови команди. Няма да се очудя ако в някой от следващите обновени совтуери (Firmware) се появят тези възможности.

Иначе ГПС-а е супер!

garmina
30-01-07, 00:12
Garmin в момента разработват българско меню и гласови команди. Няма да се очудя ако в някой от следващите обновени совтуери (Firmware) се появят тези възможности.

Иначе ГПС-а е супер!

А може ли да записва тракове този апарат???

sabin
30-01-07, 12:53
Засега не :(

garmina
31-01-07, 20:05
И аз имам такав от 10-на дена.Не разбирам много но ми се струва супер,поне за мен ми варши идеална работа.6+!!!:D :D :D

tomovvd
01-05-07, 20:23
Не искам да отварям нова тема и затова ще задам въпроса си тук.Имам Нуви 310 и за него са дали само два кабела за захранване - за 12v за автомобил и още един който е с USB за свързване от компютъра.За други модели Нуви има и захранващ кабел и за 220v.Та интересува ме дали и моят модел може да се зарежда с такъв и откъде мога да си го взема , ако става.

iceman1234
05-05-07, 09:52
Имам един познат с такъв ГПС, но си го ползва с Pathfinder-a. Много ми допадна, но аз се оглеждам за такъв модел, който мога да го ползвам на ендуро. Някакво приспособяване, все може да се измисли, но дали няма да е пагубно за устройството, все пак е направено за по-защитени условия на работа, а не за на кормилото на мотор! :oops: Според вас, как би се справил този модел на ендуро и ако не става, кой е най-близкия аналог, който би ми свършил работа? Мерси предварително!

dimo68
06-02-08, 23:00
в комплекта на 310 няма зарядно за 220V, но може да се ползва от 360/същото е/. Продават го в Геотрейд като аксесоар.

arba
07-02-08, 18:35
Имам един познат с такъв ГПС, но си го ползва с Pathfinder-a. Много ми допадна, но аз се оглеждам за такъв модел, който мога да го ползвам на ендуро. Някакво приспособяване, все може да се измисли, но дали няма да е пагубно за устройството, все пак е направено за по-защитени условия на работа, а не за на кормилото на мотор! :oops: Според вас, как би се справил този модел на ендуро и ако не става, кой е най-близкия аналог, който би ми свършил работа? Мерси предварително!
zumo550